Кубок першого президента ФТУ Термана Веньямінова Місце проведення

Строки 07.10.2013

13.10.2013

Київ

Категорія турніру

Головний суддя Валерій Собчук

	Корт 4	корт 5	корт 6	корт 7	корт 8	корт 9	корт 1
	8-00	8-00	8-00	8-00	8-00	8-00	8-00
	ДО 14 Ємельянова Марина[14]	ДО 14 Нишкур Діана	ДО 14 Ляшова Аліса[8]	ДО 14 Тернова Ксенія	ДО 14 Берген Марія[16]	ДО 14 Третякова Яна	ДО 14 Стрельчук Інга
1	VS.	VS.	vs.	vs.	VS.	vs.	vs.
	Прокопович Анна	Дьякова Дар`я[3]	Поливана Аліна	Шутько Софія[15]	Хвингия Валерия	Корабліна Світлана[2]	Масляна Злата[10]
	ДО 14 Тагашева Віра[11]	ДО 18 Бакута Діана	ДО 18 Ганзуленко Лідія	ДО 18 Шахрайчук Ангеліна	ХО 18 Веремейчук Данило[1]	ХО 18 Сімонов Богдан[15]	ХО 18 Філанчук Ілля[3]
2	vs. Розенкова Валерія	VS.	vs.	vs.	VS.	vs.	vs.
	або Сович Дарія	Філіппова Олександра	Костюк Марія	Степанова Анастасія	Лашкул Анатолій	Гончаров Іван	Ях Олександр[14]
	Не раніше 10-30 XO 18 Толстих Іван	Не раніше 10-30 XO 18 Вашешніков Артем[5]	Не раніше 10-30 XO 18 Домнінский Данііл	Не раніше 10-30 XO 18 Модніков Федір[6]	Не раніше 10-30 XO 18 Дудун Ігор[12]	Не раніше 10-30 XO 14 Тихоненко Сергій[1]	Не раніше 10-30 XO 14 Погребняк Олексій
3	vs.	VS.	vs.	vs.	VS.	VS.	VS.
	Нестеренко Костянтин[8]	Короленко Олександр	Янченко Владислав[4]	Шаповалов Іван[13]	Смірнов Станіслав[2]	Веселов Михайло	Белан Максим[7]
4	ХО 14 Гриценко Олександр[3]	ХО 14 Мельничук Віталій	ХО 14 Бурма Кирило[5]	ХО 14 Гирович Роман	ХО 14 Сметанін Рудольф[8]	ХО 14 Руденко Олексій або Порохня Владислав	ДО 18 Шклярук Євгенія
-	VS.	VS.	VS.	vs.	VS.	vs. Ревін Микита	VS.
	Зуєвський Юрій	Корчак Максим[6]	Муравйов Михайло	Коновалов Максим[4]	Гелевей Олександр	або Скоромний Ілля[2]	Свіріпа Анна[2]
_	Не раніше 12-30 ДО 18 Зайшлюк Ілона[1]	Не раніше 12-30 ДО 18 Гукасян Дарина	Не раніше 12-30 ДО 18 Векслер Марина[4]	Не раніше 12-30 ДО 18 Львова Валерія	Не раніше 12-30 ДО 18 Османова Сабіна[8]	Не раніше 12-30 ДО 18 Ганзуленко Лідія або Костюк Марія	Не раніше 12-30 ДО 18 Крутякова Олександра[6]
5	VS.	VS.	vs.	VS.	VS.	VS.	VS.
	Бакута Діана або Філіппова Олександра	Османова Євеліна[7]	Кітова Ванеса	Шуляк Анна[5]	Самойлова Анастасія	Клименко Аріна[3]	Шахрайчук Ангеліна або Степанова Анастасія
6	14 - 00 ХП 18 Веремейчук Данило Філанчук Ілля[1] vs. Шаповалов Іван Ях Олександр	14 - 00 ХП 18 Короленко Олександр Гирович Богдан уs, Модніков Федір Лашкул Анатолій	14 - 00 ХП 18 Нестеренко Костянтин Вашешніков Артем[3] уз. Головченко Даниіл Бараневич Денис	14 - 00 XП 18 Вайсер Данило Кизименко Георгій vs. Петрушевський Володими Гончаров Іван	14 - 00 ХП 18 Домнінский Данііл Стратієнко Андрій vs. Толстих Іван Феофілов Станіслав	14 - 00 XП 18 Зімін Антон Захарченко Владисдав уs. Проценко Олексій Дудун Ігор[4]	14 - 00 XП 18 Сімонов Богдан Федоренко Владислав vs. Лешан Геннадій Смоліч Сергій
7	XП 14 Малярчук Ілля Паршутін Денис vs. Белан Максим Руденко Олексій	XП 18 Русин Євген Яковлев Микола vs. Смірнов Станіслав Янченко Владислав[2]	ХП 14 Погребняк Олексій Ємельяненко Богдан vs. Гелевей Олександр Корчак Максим	XП 14 Сметанін Рудольф Муравйов Михайло[4] vs. Михальченко Данило Веселов Михайло	ХП 14 Стрельченко Даніїл Радченко Михайло vs. Мірзоніжотов Михайло Дец Юрій	ХП 14 Сосновський Петро Засімов Антон vs. Гирович Роман Білоус Ростислав	XП 14 Зуевський Юрій Михайлов Нікіта vs. Тихоненко Сергій Мельничук Віталій[3]
8	16 - 00 ДП 14 Кудельська Олександра Русин Ірина vs. Поливана Аліна Прокопович Анна	16 - 00 ДП 14 Новікова Анна Поляруш Таїсія[3] vs. Боднарчук Анастасія Тагашева Віра	16 - 00 ДП 14 Нишкур Діана Книш Олександра vs. Тернова Ксенія Розенкова Валерія	16 - 00 ДП 14 Бресь Яна Коновал Анна vs. Дорошенко Олександра Гадяцька Ярослава	16 - 00 ДП 14 Тинна Марта Скиба Марія vs. Масляна Злата Ляшова Аліса[4]	16 - 00 ДП 14 Шутько Софія Ємельянова Марина vs. Чорней Аніта Хвингия Валерия	16 - 00 ДП 18 Філіппова Олександра Ганзуленко Лідія vs. Самойлова Анастасія Крутякова Олександра
9	ДП 18 Костюк Марія Шклярук Євгенія vs. Шуляк Анна Кітова Ванеса	ДП 18 Степанова Анастасія Клименко Аріна vs. Османова Євеліна Османова Сабіна[2]					

Останній матч на будь-якому корті може бути перенесений	Розклад оприлюднений	Підпис
Запис на Lucky Loser до:		
Запис альтернативи пари до:	08.10.13 23:01	Валерій Собчук

Офіційний постачальник Генеральний спонсор Офіційний м'яч турніру





